Taal
Language
Stal Wolfs - FNRS

Stal Wolfs

Bijlweg 4

8219 PE LELYSTAD

Telefoon: 0321-323646

Email: info@stalwolfs.nl

Contact met Stal Wolfs?

Gastouderbureau Twinkle
We breed, We train,We sell, You win!

Contactgegevens

Gastouderbureau Twinkle

Externe links

Gastouderbureau Twinkle

© 2013, Stal Wolfs

Stal Wolfs - SVP Stal Wolfs

Een FNRS-embleem betekent dat wij erkend zijn door de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS). De FNRS is de enige brancheorganisatie die de belangen van erkende maneges behartigt en is opgericht om de kwaliteit van de maneges te waarborgen.


De door de FNRS erkende maneges moeten aan een aantal eisen aangaande accommodatie, stalling (boxen en stands), paardenmateriaal, harnachement, verzorging van de paarden en uiteraard instructie voldoen. Jaarlijks worden deze maneges door de FNRS gecontroleerd. Aan de hand van een lijst met eisen krijgen de FNRS leden een beoordeling waarmee ze punten kunnen scoren. Er wordt eveneens gekeken of de aangesloten manegebedrijven nog aan de eisen voldoen en of er mogelijkheden zijn voor verbeteringen aan het bedrijf. Een FNRS-manege kan tevens sterren verdienen die met de luxe van het bedrijf te maken hebben.


Stal Wolfs biedt u uitgebreide faciliteiten en veiligheidsvoorzieningen en hiervoor zijn aan Stal Wolfs  vier sterren toegekend door de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS).

 

Door het behalen van punten kunnen de FNRS leden in aanmerking komen voor één tot maximaal vijf sterren. De door de FNRS toegekende sterren geven u de zekerheid dat de manege voldoet aan een aantal eisen, die belangrijk zijn om op een verantwoorde wijze te leren paardrijden en om te gaan met pony’s en paarden. Voor meer informatie over de FNRS kijkt u op www.fnrs.nl.


Een FNRS-manege is herkenbaar aan het blauwe bord met een ruiter erop dat bij de ingang hangt.


Het vier sterren certificaat van Stal Wolfs