Jan en Joost Wolfs vooraan in Kootwijkerbroek

4/10/2014


Tijdens de wedstrijd in Kootwijkerbroek ging Joost van start met zijn C-pony Pebbles.

Met Pebbles reed hij in de klasse B 2 mooie foutloze parcoursen met 72 en 70 stijlpunten. Het eerste parcours won hij ook nog een 3e prijs. Ook had hij voor de eerste keer de

C-pony Ice DJ mee. Ook hier reed hij twee hele mooie foutloze parcoursen mee. Beloond met 76 en 76,5 stijlpunten. En met Ice DJ mocht hij ook nog een 2e prijs ophalen.

Jan Wolfs startte Basje in de klasse L/D. Met een mooi foutloos parcours en een snelle barrage, mochten

zij de eerste prijs in ontvangst nemen.

Jan Wolfs met 2 prestatiepony’s gehuldigd op New Forest Sportdag

27/9/2014


Tijdens de New Forest sportdag op 27 september 2014, werd Jan Wolfs met Pebbles en Ice DJ

gehuldigd. Beide pony’s heeft Jan naar het Z-springen met winstpunten gereden.

En door deze prestatie hebben de pony’s het predikaat prestatiepony ontvangen.

Een hele mooie beloning voor prachtige prestaties.

Jan en Joost Wolfs in de prijzen op New Forest sportdag

27/9/2014


Tijdens de New Forest sportdag deden Jan en Joost goede zaken

tijdens de rubriek Sportpony. Jan Wolfs reed de 4-jarige Dollar Queen (v. Berkzicht Rob) in de rubriek 4-6 jarige sportpony en behaalde hier een hele mooie 2e plaats.

Joost reed zijn Pebbles in de rubriek 7 jaar en oudere sportpony. Zij behaalde hier een 5e plaats.

Jan startte zijn C-pony Ice DJ in de klasse Z en behaalde hier met een foutloos parcours en snelle barrage een 2e plaats.

Joost wint B en Jan wint Z

13/9/2014


Afgelopen zaterdag 13 september gingen Jan en Joost Wolfs van start in Hulshorst. Joost startte zijn C-pony Pebbles in de klasse B. Met een foutloos basisparcours en een foutloze barrage en 72,5 stijlpunten mochten zij de eerste prijs in ontvangst nemen.

Jan Wolfs startte zijn C-pony Ice DJ in de klasse Z. Ook zij reden een foutloos basisparcours en met een hele snelle barrage wonnen zij het Z-CDE.

Jan en Joost Wolfs succesvol in Ede

30/8/2014


Zaterdag 23 augustus reden Jan en Joost Wolfs mee tijdens het Heideconcours in Ede. Joost startte zijn C-pony Pebbles in de klasse B. Het klassiek parcours legde zij foutloos af. Ook de barrage reden zij foutloos en met 67,5 stijlpunten mocht zij de tweede prijs in ontvangst nemen.

Daarna startte zij in het progressief parcours, dit legde zij ook foutloos af en met een tijd die goed was

voor de tweede plaats mochten zij weer de ring in om hun prijs op te halen.

Daarna was het de beurt aan Jan met zijn D-pony Basje in de klasse L. Jan en Basje reden een foutloos basisparcours en een foutloze barrage. Jan reed mooie korte lijnen en met een tijd die ruim 4 seconden sneller was als de nummer 2 konden zij de 1e prijs in ontvangst nemen.

Met Ice DJ ging Jan van start in de klasse C/M ook deze combinatie reed dubbel 0 en met een tijd die

nog sneller was dan in de klasse L was ook nu de eerste prijs voor Jan.

Joost Wolfs wint met Olleke Bolleke in Dronten

18/1/2014


Joost Wolfs moest met zijn B-pony Olleke Bolleke als eerste de ring in voor het progressief parcours van de klasse B.

Zij reden een super parcours ook de joker was geen enkel probleem voor hun, zij finishte in een mooie tijd.

Alle ruiters die na Joost kwamen konden niet meer aan zijn tijd komen. Joost mocht de ring binnen komen om zijn eerste prijs op te halen in de klasse B cat. B/C.

Jan Wolfs reed met zijn c-pony Ice DJ een foutloos klassiek parcours  en een foutloze barrage. Dit was goed voor een 2e prijs in de klasse L cat. B/C.

Jan Wolfs en Pebbles kringkampioen!!

18/1/2014


Jan Wolfs ging met zijn C-pony Pebbles naar op 4 januari naar de laatste selectiewedstrijd.

Jan en Pebbles sprongen in de klasse M een mooi foutloos basis parcours. In de barrage ging het ook super met een foutloze rit en een snelle tijd werden zij tweede in van de categorie C/D.

En als beste combinatie in de klasse M categorie C werden zij gehuldigd als de nieuwe Kringkampioen!


Op naar de Regiokampioenschappen van Gelderland en Flevoland.

Top resultaten op New Forest Sportdag

28/9/2013


Jan Wolfs startte met Pebbles in de klasse L cat. C. Jan en Pebbles reden een mooi foutloos parcours en ook in de barrage bleven zij foutloos met een hele snelle tijd, die goed was voor de eerste plaats.

Met Ice DJ reed hij ook een mooi rondje en ook een foutloze en snelle barrage en dus mocht Jan ook in het M/Z cat. C binnenkomen voor de prijsuitreiking om de tweede prijs op te halen.

Daarna was het wachten op de uitslag van de rubriek Sportpony waar Jan met Ice DJ aan deel had genomen. En ook hier waren zij succesvol en behaalde een 4 plaats met negens voor de springonderdelen!

Jan en Joost Wolfs in de prijzen

7/9/2013

Jan en Joost Wolfs kwamen zaterdag 7 september aan de start in Sonnega. Joost startte zijn B-pony Olleke Bolleke in de klasse B cat. B. Het eerste parcours reden zij een keurige foutloze ronde maar helaas niet genoeg punten voor een prijs.


Het tweede parcours reed Joost weer een heel mooi parcours en werd beloond met 72 stijlpunten, dit was goed voor een tweede prijs.

Jan Wolfs en Ice DJ startte in de klasse M cat. C. Jan reed een heel mooi foutloos parcours en foutloze barrage, helaas werd hij er door

de laatste deelnemer af gereden en moest hij genoegen nemen met de 2e plaats.

Het tweede parcours reed hij ook foutloos en dit was wel goed voor de eerste plaats.

Jan Wolfs en Ice DJ kringkampioen

6/7/2013


Zaterdag 6 juli starte Jan Wolfs zijn pony Ice DJ in Nunspeet in de klasse L-C.

Zij reden een mooie foutloze ronde en ook de barrage sprongen Jan en Ice DJ foutloos en in een mooie tijd welke goed was voor de tweede prijs in de klasse L-B/C.

Dit resultaat was goed om na deze laatste selectiewedstrijd als kringkampioen gehuldigd te kunnen worden!

Jan en Joost Wolfs rijden zich in de prijzen

15/6/2013

Twee weken geleden reed Joost zijn eerste wedstrijd met zijn pony Olleke Bolleke, hiervoor gingen zij naar Den Haag. Ze reden twee mooie foutloze parcoursen en werd hiermee ook nog 2 x eerste!!

Dit weekend bleven ze dichterbij huis en reden in Emmeloord de springring binnen. Ook hier waren zij zowel het eerste als tweede parcours foutloos. Het 1e parcours wonnen zij de derde prijs in de cat. B/C. Het tweede parcours mochten zij de vierde prijs ophalen in de cat. B/C.

Ook Jan Wolfs met zijn pony Ice DJ gingen van start in Emmeloord. Wat het eerste parcours net niet lukte, lukte in het tweede parcours wel en met een mooie foutloze en snelle ronden mochten zij de tweede prijs in ontvangst nemen in de klasse L cat. B/C.

Jan en Joost Wolfs winnen in Putten

13/4/2013

Jan en Joost Wolfs gingen voor hun eerste outdoor wedstrijd van dit seizoen naar Putten. Jan bleef het eerste parcours foutloos en behaalde met 73 stijlpunten een 4e prijs.

Het tweede parcours was een progressief parcours met barrage. Joost Wolfs behaalde hier met zijn A-pony Next to me een mooi eerste plaats in de klasse B cat. A/B. Daarna was het de beurt aan Jan, Ook hij mocht bij het tweede parcours de eerste prijs ophalen.

Jan Wolfs en Ice DJ springkampioen Flevoruiters

10/4/2013

Jan Wolfs en zijn pony Ice DJ (v. Viviennes Vision of Freedom) deden goede zaken in Dronten tijdens de clubkampioen-schappen. In het eerste parcours een 2 fasen parcours bleven zij foutloos en behaalde een 7e prijs.

Het finale parcours was een progressief parcours met barrage. Jan bleef het basis parcours foutloos. De joker in de finale was een blauwe waterbak met 1 blauwe golvende plank er boven.Deze werd er door heel veel combinaties afgesprongen.

Jan startte als laatste in de barrage en stuurde Ice DJ supersnel rond en foutloos over de joker en daarmee werden zij springkampioen!!!

Stuur reactie

Eerste veulen Mr. Peanuts geboren!

22/2/2013

28 februari 2013 is de eerste nakomeling van Mr. Peanuts geboren. Het merrie-veulen Valentina komt uit de KWPN merrie Elanda (v. Chello III)

Stuur reactie

Jan en Joost Wolfs nemen de prijzen mee uit Koudum

27/11/2012

Jan en Joost Wolfs namen deel aan de springwedstrijd in Koudum. Joost reed zijn A-pony Next to me beide parcoursen een foutloze ronde.In beide parcoursen behaalde hij 69,5 stijlpunten en hiermee mocht hij een tweede en derde prijs in ontvangst nemen in de klasse B cat ABC. Ook Jan ging in de klasse B van start met zijn C-pony Ice DJ (v. Viviennes Vision of Freedom).Jan reed ook beide parcoursen foutloos en behaalde in beide parcoursen 78,5 stijlpunten. Deze resultaten waren goed voor twee eerste plaatsen.

Stuur reactie

Mr. Peanuts geslaagd voor verrichtings-onderzoek!

27/11/2012

Onze 3-jarige New Forest hengst Mr. Peanuts (v. Jacodi’s Anja’s Adino x Marits Mistique)is geslaagd voor het verrichtingsonderzoek. De fijn te rijden en werkwillige hengst heeft het verrichtingsonderzoek met mooie cijfers afgesloten.Mr. Peanuts is aangereden en tijdens het verrichtingsonderzoek voorgesteld door Jan Wolfs.De eerste veulens van Mr. Peanuts worden in februari verwacht.

Stuur reactie

Jan en Joost Wolfs succesvol in Ruinen

22/9/2012

Joost reed met zijn A-pony Next to me als eerste de ring in.

Hij reed een keurig foutloos parcours en met 72 stijlpunten mocht hij de 3e prijs ophalen. Ook het progressief parcours reed hij foutloos en ook hier won hij een 3e prijs. Jan en Pebbles kwamen in de klasse L-C aan de start en met een foutloze rit en een snelle barrage werden zij 2e in het klassiek parcours. Het progressief parcours ging ook foutloos en snel en ook hier mocht hij de 2e prijs ophalen.

Stuur reactie

Jan en Joost Wolfs rijden zich in de prijzen

21/8/2012

Nadat Joost Wolfs vorige week zijn winstpunt in de dressuur had gehaald, mocht hij deze week meedoen met het springen. De tropische temperaturen trotserend gingen de broers Jan en Joost Wolfs naar Ede. Het eerste parcours reed Joost al best goed. Maar het tweede parcours, een progressief parcours met barrage, ging helemaal super. Joost sprong foutloos rond en met een snelle tijd in de barrage mocht hij met zijn A-pony Next to me de tweede prijs ophalen! Helemaal trots reed Joost de ereronde waar hij al zo vaak van had gedroomd!!

Daarna was het de beurt aan Jan met zijn C-pony Pebbles in de klasse L. Het eerste parcours sprong deze combinatie foutloos en met een snelle barrage wonnen zij de tweede prijs. Daarna snel door naar het tweede parcours. Ook dat ging super. Na een foutloze eerste fase gevolgd door een snelle tweede fase mochten Jan en Pebbles nogmaals een tweede prijs in ontvangst nemen.

Stuur reactie

Jan Wolfs en Pebbles naar de Regiokampioen-schappen

7/7/2012

Afgelopen zaterdag (7 juli) reed Jan met Pebbles de laatste selectiewedstrijd voor de Regiokampioenschappen Gelderland/Flevoland. En dit deden zij heel goed. Jan stuurde Pebbles foutloos rond. Ook de barrage bleven zij foutloos en werden 2e van de L-C. Tevens selecteerde zij zich voor de Regiokampioenschappen op 4 augustus te Wezep.

Stuur reactie

Pebbles kampioen tijdens New Forestkeuring

23/6/2012

23 juni nam Pebbles (stamboeknaam Cynthia) deel aan de merriekeuring te De Meern. Jan bracht Pebbles voor tijdens de stamboekopname. ‘s middags tijdens de keuring nam Joost de teugels ter hand en bracht Pebbles keurig voor. Tijdens het rondstappen werd Pebbles op kop geplaatst en werd hiermee Kampioen bij de 4 jaar en oudere niet zogende merries.Door dit mooi resultaat mogen Jan en Joost Pebbles tijdens de Centrale Keuring op 28 juli nogmaals voorbrengen.

Stuur reactie

Havanna (v. Zirocco Blue x Matterhorn) geboren

1/6/2012

1 juni is Havanna geboren. Havanna is het veulen van

Zirocco Blue x Torina VDL (v. Matterhorn x Narcos x Alme).

Stuur reactie

Jan Wolfs en Pebbles twee keer eerste

21/4/2012

Jan Wolfs ging 21 april met zijn pony Pebbles naar Oldeholtpade.Zij startte hier voor de eerste keer in de klasse L. Zij sprongen het basis parcours foutloos rond en reden een mooie barrage. De tijd van 28.69 sec. was goed voor de eerste prijs.

Ook het tweede parcours, een klassiek parcours direct op tijd reden zij super. Ookhier waren zij de snelste en mochten nogmaals het oranje lint ophalen.

Stuur reactie

3-jarige New Forester Mr. Peanuts (Valentino) goedgekeurd!

18/2/2012

Op zaterdag 18 februari is de 3-jarige New Forester Mr. Peanuts van Jan en Joost Wolfs goedgekeurd. Hij doorstond alle 3 de bezichtigingen met glans. Jan Wolfs zal hem nu zadelmak gaan maken en klaarmaken voor het verrichtingsonderzoek

Omdat er al een New Forester dekhengst met de naam Valentino is bij het stamboek, moest onze Valentino omgedoopt worden. Jan en Joost Wolfs hebben hem de naam Mr. Peanuts gegeven.

Stuur reactie

Jan Wolfs wint met Olleke Bolleke in Dronten

21/1/2012

Tijdens Indoor Dronten startte Jan Wolfs met zijn C-pony Pebbles in de klasse B. Zij reden een foutloos 2 fasen parcours en kregen 52.5 stijlpunten. Hiermee behaalde zij een 3e plaats.

Met zijn B-pony Olleke Bolleke startte Jan in de klasse L. Zij reden een mooi en super scherp gestuurd parcours en werden hiermee eerste!

Tevens werden Jan en Olleke Bolleke uitgeroepen als beste L combinatie over 2 parcoursen!

Stuur reactie

Jan Wolfs succesvol in Mariënheem

2/1/2012

Jan Wolfs ging 2 januari al vroeg richting Mariënheem. Jan had zijn pony's Pebbles en Olleke Bolleke mee.Met zijn C-pony Pebbles reed hij een keurig foutloos parcours en kreeg 51 stijlpunten, dit was goed voor de eerste prijs.

Het tweede parcours was een progressief direct op tijd, ook hier waren Jan en Pebbles foutloos werden zij vierde. Ook zijn B-pony Olleke Bolleke sprong heel fijn. Het eerste parcours werden zij met een goede foutloze ronde derde en het tweede parcours reden zij heel scherp en met maar liefst 8 seconden voorsprong op nummer 2 mochten Jan en Olleke de eerste prijs in ontvangst nemen.

Stuur reactie

Joost Wolfs springt met Bubbles naar de tweede prijs

28/12/2011

Op 28 december deed Joost Wolfs met zijn A-pony Bubbles mee aan de Bixie wedstrijd in Dronten.

‘s Morgens reden zij een keurige dressuurproef en behaalden zij de 6e prijs. ‘s Middags mochten zij springen en Joost stuurde Bubbles heel keurig rond en werden beloond met de 2e prijs!!

Stuur reactie

Charisma en Cover succesvol in GMB competitie

8/10/2011

Vrijdag 7 oktober namen onze 2 vier jarige paarden deel aan de GMB competitie. Charisma (v. Cassini II) gereden door Henk Frederiks behaalde een 7.9 voor het springen en een 7.9 voor techniek en vermogen en ook een 7.9 voor het rijden en gaan tussen de hindernissen behaalde zij een mooie 6 plaats. Ook Cover (v. Michael) gereden door Anne Bakker liep een fijn rondje. Ook Cover kreeg een 7.9 voor techniek en vermogen en voor het rijden en gaan tussen de hindernissen kregen zij een 7.3 dit was goed voor een 12e plaats van de 90 deelnemers.

Bekijk ook onze video's:

Charisma v. Cassini II GMB 4jr

Cover v. Michael. GMB cup 4jr

Stuur reactie

Valentino geplaatst voor de 2e bezichting van de Jonge Hengstenkeuring

3/12/2011

Vandaag is Valentino (v. Jacodi’s Anja’s Adino x Marits Mistique x Kantjes Ronaldo) tijdens de jonge hengstenkeuring van het New Forest stamboek geplaatst voor de 2e bezichtiging. Valentino liet uitstekende gangen zien waaronder een zeer ruime stap. Ook bij het losspringen liet hij zien over veel kwaliteit te beschikken. Op 18 februari mag hij opnieuw zijn kunsten vertonen in Ermelo.

Stuur reactie

Jan Wolfs en Pebbles winnen Heuveltrofee!

19/11/2011

Jan Wolfs nam met zijn pony’s deel aan de eerste selectiewedstrijd voor de regiokampioenschappen in Wezep. Met Pebbles bleef Jan foutloos in het klassiek parcours en reed hij een foutloze barrage, deze mooie rit werd beloont met 51 stijlpunten en dit was goed voor de eerste prijs.Het tweede parcours was een 2 fase parcours op stijl. Ook hier bleven Jan en Pebbles foutloos en kregen deze keer 52,5 punten voor de stijl.

Ook dit was goed tot voor de eerste prijs. Met deze twee 1e plaatsten waren Jan en Pebbles de beste in de klasse B en wonnen de Heuveltrofee!

Daarna was de beurt aan Olleke Bolleke ook dit ging heel goed zij waren foutloos en reden een scherpe barrage wat hun de 3e prijs opleverde in de klasse L-A/B/C  

Stuur reactie